Hvor lenge kan amfetamin sitte i kroppen?

Spytta positivt på amfetamin , men jeg vet jeg ikke har tatt noe!når det er sagt, så var jeg ute på byn i helga,lørdag,og satt fra meg drikka flere ganger. Hvor lenge kan amfetamin sitte i kroppen?

kvinne/jente |
32 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er en rekke andre medikamenter som kan gi mulige falske positive på amfetamin, du finne mange av dem her. Ett eksempel er dersom du bruker ADHD-medisiner som inneholder amfetaminer.

Spyttprøver er generelt ikke veldig sikre, så dersom dette fører til sanksjoner, skal det uansett bli tatt urinprøver og blodprøver av deg, som vil bekrefte eller avkrefte bruk.

Amfetamin kan påvises i blod og spytt på omtrent like lenge (1-2 døgn etter inntak), og litt lengre i urinen (2-10 dager). Påvisningstid er avhengig av analysemetode, mengde inntatt stoff og din allmenntilstand.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen