Hva kan Morfin-6 og 3-glukoronoid komme fra?

Morfin-6 og 3-glukoronoid; kan det komme fra pinex forte? Eller hostesaft som cosylan eller solvipect? Eller Tussin?

kvinne/jente |
48 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Morfin-3-glukoronid og morfin-6-glukoronid er metabolitter av morfin. Virkestoffet i Pinex Forte er kodein og virkestoffet i Cosylan er etylmorfin. Begge to omdannes i kroppen til morfin, derfor  omdannes de to videre til morfin-3-glukoronid og morfin-6-glukoronid.

Virkestoffet i Solvipect og Tussin er guaifenesin, som er helt annet stoff (det er ikke et opioid) . Det omdannes ikke til morfin-3-glukoronid og morfin-6-glukoronid.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen