Hei hva er gateprisen på Rivotril 0,5 mg?

Hei hva er gateprisen på Rivotril 0,5 mg?

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Hva gateprisen på Rivotril 0,5 mg er kommer an på både hvor i landet du bor og hvem som selger. Derfor er det vanskelig å beregne en eksakt pris, men Uteseksjonen i Oslo har for noen år siden laget en rapport blant annet med priser på de ulike rusmidlene. Det har nok vært en del justeringer i prismarkedet siden denne kom, men kanskje finner du likevel en indikasjon i rapporten.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen