Har funnet en en brusflaske hos kjæresten som er hvit i bunnen og lukter rart

Hei! Har funnet en en brusflaske hos kjæresten som er hvit i bunnen og lukter rart. Han vil ikke si hva det er og sier jeg ikke skal drikke den. Er det nå mulighet for at det er noen narkotiske midler i den?

kvinne/jente |
18 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Ut ifra beskrivelsen din, er det vanskelig å mene noe veldig bestemt om hva flasken kan inneholde. Er det f.eks. selve flasken som er hvit i bunnen, eller er det innholdet i flasken som er hvitt? Og i så fall, hvilken form har dette innholdet? Er det flytende, pulver, noe annet? Og utenom at det lukter rart, hva kan denne lukten minne om mer spesifikt?

Her er det mange ukjente faktorer – så alt vi egentlig kan si, er at det kan hende at det er narkotiske midler i flasken, og det kan hende at det ikke er det. Det hjelper jo ikke deg så mye. Sånn sett anbefaler vi at du enten skriver inn på nytt med litt mer utfyllende informasjon, eller kontakter oss på telefon eller chat – kanskje klarer vi å komme med en gjetning om vi vet litt mer.

Uansett er det jo litt mistenkelig at han har en flaske som åpenbart ikke er en helt vanlig flaske, som han ikke vil fortelle deg om hva er, og som du ikke får drikke av. Du må gjerne forsøke å presse han litt mer akkurat der, og be han fortelle hva dette faktisk er. Og om han fortsatt nekter, blir det egentlig opp til deg å vurdere om dette er en type mistillit du ønsker å leve med i et forhold eller ikke.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.