Er 0.5 g kokain for mye for en person?

Er 0.5 g kokain for mye for en person? Ingen virkning etter 0.3 ca

25 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Om 0,5 g kokain er mye for en person er avhengig av personens vekt, allmenstilstand og erfaring med kokain. Merk også at samtidig bruk av andre stoffer (for eksempel alkohol eller andre sentralstimulerende stoffer) kan medføre at virkningen av kokain kan bli sterkere.

Vit også at man kan aldri være sikker på hva kokainet egentlig inneholder. Ofte kan stoffet ha tilsetninger (selgere tilsetter andre stoffer for å få høyere profitt), som selv ikke gir noen virkninger, og derfor gav 0,3 g deg ingenting. Sagt på en annen måte, kokainet kan ha vært ganske utblandet, og derfor svakt.

I tillegg er det også viktig at man kan aldri være sikker på hva disse tilsetningene er, og noen av dem kan være farlige. Derfor er det ikke enkelt å beregne en trygg dose av kokain når det baseres bare på vekten. Vanligvis ligger en vanlig brukerdose på omkring 25 mg rent stoff.

Hvis du vil vite hva kokainet du besitter inneholder, kan du sjekke det ut gjennom Rusmiddelanalysetjenesten. Denne er riktignok i Oslo. Alternativt kan du bestille et test kit fra en nettbutikk.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.