Hvor mange uker kan cannabis spores i blodet etter et enkelt inntak?

Hvor mange uker kan cannabis spores i blodet etter et enkelt inntak?

kvinne/jente |
16 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

THC kan som regel spores i mindre enn et døgn etter bruk med blodprøver – men om det gjelder store mengder, og/eller et regelmessig forbruk over tid, kan påvisningstiden bli noe lengre.

I urin vil et engangsinntak vanligvis kunne spores i opptil en uke, men noen ganger bare noen dager.

Merk at det kan forekomme individuelle variasjoner. Se gjerne vår artikkel om cannabis i urin- og blodprøver for videre lesning.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen