Er det mer farlig å ta kokain når man har corona?

Er det mer farlig å ta kokain når man har corona eller er det samme som å ta det når man er frisk? Har testet positivt på corona, men føler meg ikke dårlig og har egentlig ingen symptomer.

mann/gutt |
20 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er generelt høyere risiko for forsterkede bivirkninger eller skader hvis du tar rusmidler med infeksjon i kroppen. Derfor er det ikke anbefalt. Du kan evt. få din lege til å vurdere hvor stor helsebelastningen ved din smitte er.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen