Er det lov å ha førerkort med LAR- og ADHD-medisin samtidig?

Er det lov å ha førerkort med LAR og adhd medisin samtidig?

mann/gutt |
38 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dessverre gir samtidig LAR-behandling og behandling med sentralstimulerende legemiddel en uforutsigbar påvirkning av kjøreevnen. Derfor er helsekravet til førerkortet ikke oppfylt ved slik kombinasjonsbehandling. Les mer om dette på vår nettside om LAR-behandling.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen