Tok ett lite trekk av en så kalt joint med et uhell

Hei, jeg fikk tatt ett lite trekk av en så kalt Joint med ett uhell trodde det var vanlig røyk. Visst jeg tar blod prøve 2 dager etterpå. Slår prøven ut på det da?

annet |
30 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Ja, sånt kan jo skje. Ikke vær for bekymret. Hvis du bare tok ett lite trekk, vil det være ute av blodet etter ca 6-12 timer. Her kan du lese mer om cannabis og testing.

Merk for øvrig at bruk av rusmidler bare kan spores med blodprøver som faktisk leter etter dette. Andre typer blodprøver vil ikke kunne se at du har brukt rusmidler.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen