Positivt på THC i blod etter flere døgn, hvordan er dette mulig?

Jeg jeg positiv thc på 0.0074 tirsdag kl 2225 og røkte sist natt til søndag hvordan er dette mulig ? B

annet |
50 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Selv om dette er lengre enn normalen, er det fremdeles i prinsippet mulig å teste positivt etter såpass lang tid. Dette kan f.eks. skyldes at du røkte en forholdsvis stor mengde, og/eller at cannabisen hadde en forholdsvis høy andel THC. Dersom du har røkt ganske regelmessig i det siste, kan også dette bidra til at du tester positivt lengre enn normalt. Uansett vil det alltid kunne forekomme individuelle variasjoner når det gjelder mulige påvisningstider.

For øvrig er det enkelte studier som mener at små mengder THC kan slippes tilbake ut i blodet når det forbrennes fra fettvevet. Dersom dette er riktig, kan det i prinsippet også være en mulig forklaring.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen