Medisiner mot søvnvansker?

Jeg sliter fryktelig med søvn , Max 2 timer sammenhengende søvn pr døgn og jeg er som en zombie . Jeg har forsøkt stilnoc , imovane som jwg sover tungt på, men jeg blir helt ødelagt dagen etter , 10 ganger verre en fyllesyk og angst . Hva annen søvn medisin finnes det , evt andre medisiner som går sammen med paralgin og vival Jeg bruker disse daglig pga angst og kroniske smerter – så noen medisin som har det som bivirkning . Dem to jeg står på blir jeg ikke trøtt av , tvertimot .

kvinne/jente |
48 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder spørsmål om helseplager samt vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med legen din eller annet helsepersonell. Det blir en type medisinsk rådgivning som det ikke er forsvarlig at vi gir (vårt fagfelt er først og fremst rus). Dersom legen din ikke føler seg tilstrekkelig kompetent, kan du høre om muligheten for å bli henvist til en spesialist på søvnvansker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.