Jeg har slitt med akutte, intense mage smerter i snart 11år

hei. jeg har slitt med akutte,intense mage smerter i snart 11år. Jeg har prøvd mye forskjellige medisiner for og lindre smertene. Jeg har vært igjennom mange forskjellige typer medisiner, jeg tar for tiden Palexia 50mg. men hjelper ikke stort.
jeg blir ofte lagt inn på sykehus hvor jeg da får Oxycodon til smertene er borte.
Oxy er til dags dato det eneste som har hjulpet mot mine smerter, men ønsker ikke og måtte ta dette for og bli kvitt smertene, finner meg allerede i en situasjon hvor jeg lengter etter følelsen av å ta pille. hva gjør jeg ? føler ikke jeg kan prate med noen om dette. er redd for og bli avhengig og miste mine barn og familie.
men jeg klarer ikke leve med smertene.
jeg søker råd.
vet ikke om dette er feil plass og poste, men jeg trenger råd/hjelp.

mann/gutt |
28 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dette kan vi dessverre ikke hjelpe deg med. Vi er ikke helsepersonell, o g ikke eksperter på smerteproblematikk. Vi anbefaler deg å be legen din henvise deg til en smerteklinikk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen.