Hvor lang tid fra du har drukket alkohol må det gå før du tar Antabus?

Hvor lang tid fra du har drukket alkohol må det gå før du tar antabus?

mann/gutt |
57 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Felleskatalogen skriver at «Behandling kan kun startes når all alkohol er ute av blodet». Vanligvis er dette snakk om opptil et døgn, men dette kan variere noe. Hvis du vil ha mer medisinfaglig veiledning om bruk av Antabus, ta det opp med legen som skriver det ut.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen