Satt en sprøyte i hånden min, en måned senere mistet jeg evnen til å strekke ut langfinger og ringfinger

Satt en sprøyte med amfetamin i hånden min, men traff ikke blodåren og fikk en hevelse. en måned senere mistet jeg evnen til å strekke ut langfinger og ringfinger. hva har skjedd?

mann/gutt |
49 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Konkret hva som har skjedd, kan vi egentlig bare gjette på – det er flere mulige svar. Den eneste måten å gi et korrekt svar på, vil være dersom helsepersonell faktisk får sett på det, slik at de kan gjøre en vurdering. Ta kontakt med f.eks. legevakt for en sjekk. Vi tenker at dette er bedre enn at vi skal komme med noen gjetninger som kanskje ikke er riktige.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.