Satt en sprøyte i hånden min, en måned senere mistet jeg evnen til å strekke ut langfinger og ringfinger

Satt en sprøyte med amfetamin i hånden min, men traff ikke blodåren og fikk en hevelse. en måned senere mistet jeg evnen til å strekke ut langfinger og ringfinger. hva har skjedd?

mann/gutt |
49 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Konkret hva som har skjedd, kan vi egentlig bare gjette på – det er flere mulige svar. Den eneste måten å gi et korrekt svar på, vil være dersom helsepersonell faktisk får sett på det, slik at de kan gjøre en vurdering. Ta kontakt med f.eks. legevakt for en sjekk. Vi tenker at dette er bedre enn at vi skal komme med noen gjetninger som kanskje ikke er riktige.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen