Peth-test på barnefar

Peth test på barnefar, meg å barnefar har inngått en avtale med dommer, han skal ta test hver onsdag. Han har scoret jevnt 0.21 – 0.28 også hadde han to tester som var 0.08 og 0.09 men nå de 2 siste mnd har han lagt på 0.25+ Forrige onsdag fikk han prøvesvar 0.44 og denne onsdagen fikk han 0.25.
Den prøven som viser 0.44 mener han er høy pga en jobbfest han var på helgen før testen ble tatt. Er dette reelt ?kan en fest slå ut så høyt 4-5 dager etter fest?

kvinne/jente |
30 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Ja, det er nok mulig at verdiene på en PEth-test kan gjøre et hopp etter et større inntak. 4-5 dager er heller ikke lenge i et «PEth-perspektiv». Det PEth-testene ikke viser er når inntaket fant sted og konkret hvor mye som ble inntatt. PEth viser egentlig snittet av forbruk siden forrige test.

Har du ytterligere spørsmål om testene, kan du sikkert forhøre deg med laboratoriet og/eller de som rekvirerer testene.

Her er en utfyllende artikkel om PEth fra St. Olav i Trondheim.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.