Kan jeg kjøpe 5 gram ren heroin?

Kan jeg få kjøpe 5 gram ren heroin. Hvor mye vil det koste? Kan det sendes i brev?

mann/gutt |
68 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi vet ikke hvilken pris på heroin som for tiden er gjeldende i Nordland.

I denne artikkelen som Uteseksjonen i Oslo utarbeidet for regjeringen i 2019, kan du lese at en typisk pris for 5 gram heroin kjøpt samlet da lå på mellom kr 2000 og 2400. Vi vet at siden den gang har det f. eks i 2020 var en periode med såkalt «tørke», og da var prisene vesentlig høyere, men vi har grunn til å tro at det jevnt over har vært liten prisutvikling på heroin de siste årene.

Vi vet at det er regionale forskjeller, så prisene i Nordland kan være andre enn disse.

Hvor ren heroin du kan få kjøpt er det umulig for oss å spekulere i, da det er svært vanskelig å vite akkurat hva man får på det illegale markedet. I følge denne statistikken fra Politiet som handler om beslag gjort i 2020, ble det gjort flere beslag av heroin med det de kategoriserer som «svært høy styrkegrad», og de advarer mot potensiell overdosefare. Styrkegradene de advarer mot ligger mellom 40-63%, og er tre-fire ganger mer potent enn beslagene de vanligvis gjør.

Vi besitter ingen informasjon om hvor du kan handle heroin og få det tilsendt som brevpost.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!