Kan jeg bruke en blodåre på baksiden av leggen?

Hei! jeg er en 30 åring som sliter med rusmidler og har vært en flittig bruker av amfetamin i nærmere 8 år nå. de siste 5 årene har det vært med sprøyter. men det siste året har slitt veldig med bloårene mine, da de blir kaputt. Nå har jeg vært helt rusfri i nesten 6 måneder før jeg begynte igjen nå for en uke siden.

Som jeg sa, så sliter jeg veldig med å finne årer, men ser jeg har en fin en på vristen. Så det jeg lurer på er om jeg kan trygt skyte i denne eller?
har heller aldri skutt i beina, men ser og jeg har en blodåre på baksiden av leggen. kan jeg bruke den ?

30 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gi helsefaglig brukerveiledning. Ta kontakt med f.eks. MO-senteret i Bergen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen