Kan jeg bruke en blodåre på baksiden av leggen?

Hei! jeg er en 30 åring som sliter med rusmidler og har vært en flittig bruker av amfetamin i nærmere 8 år nå. de siste 5 årene har det vært med sprøyter. men det siste året har slitt veldig med bloårene mine, da de blir kaputt. Nå har jeg vært helt rusfri i nesten 6 måneder før jeg begynte igjen nå for en uke siden.

Som jeg sa, så sliter jeg veldig med å finne årer, men ser jeg har en fin en på vristen. Så det jeg lurer på er om jeg kan trygt skyte i denne eller?
har heller aldri skutt i beina, men ser og jeg har en blodåre på baksiden av leggen. kan jeg bruke den ?

30 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gi helsefaglig brukerveiledning. Ta kontakt med f.eks. MO-senteret i Bergen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.