Jeg fikk mdma for første gang. Havnet på akutten med overdose. Er det farlig å drikke noen rusbrus nå?

Hei! Jeg fikk mdma for første gang 26.desember. Fikk for mye og havnet dermed på akutten med overdose. Har slappet av de siste dagene, men er invitert bort til noen venner 29.desember. Er det farlig å drikke noen rusbrus da, eller burde jeg holde meg unna?

kvinne/jente |
22 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke utdannet helsepersonell, og vi vet heller ikke nok om din situasjon når du var innlagt på Akutten, til å si noe om din konkrete situasjon. Fikk du noe beskjed fra de i Akutten om du burde holde deg unna alkohol de nærmeste dagene? Dersom du ikke fikk noe beskjed, kan du ringe til legen din eller legevakta på 116 117, ev. til Giftinformasjonen på 22 59 13 00, og høre om de har noen anbefalinger.

Du kan lese generelt om forgiftninger av amfetamin og amfetaminlignende rusmidler (herunder MDMA), så du vet litt om hva du har vært igjennom og hva du skal passe deg for.

På generelt grunnlag er det nok greit å la kroppen hvile noen ekstra dager, og ikke innta noen rusmidler, da det fortsatt er kort tid siden du tok en overdose på MDMA.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.