Ville dere gått med dette uten 4 mg. Xanor?

Soinalpunksjon i nervesenteret i ryggen, atrose rygg, låst kne med smerter, paroxysmal kinesogen koreo athetose, har behov for human medisinsk behandling. Er også nå Schizofren. Ville dere gått med dette uten 4 mg Xanir or dag. Jeg tviler.

mann/gutt |
52 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi som jobber i RUSinfo er ikke helsepersonell, og kan derfor ikke gi råd om vanlig bruk av medisiner. Er du misfornøyd med din medisinske behandling er dette noe du må ta opp med legen din. Dersom du mener legen din har gjort en uriktig vurdering kan du be om bistand fra Pasient og brukerombudet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen