Var sjikkeli påtryne i 6t48m – vurdere å ta dose nr2

He krafti adhd å injesera amfetamin å metamfetamin dagli so på en normal dag so kan ej fint bruke alt frå 3-5gram dagli å speed run’a lett 3 veke våken men då variera doseringane for då ligge ej på 5g+ men i natt blanda ej 2,5g me ketamine å 2-3g amfetamin å +- 0,3 epsomsalt oppi mekkekoppen på 2,5ml vatten for å skyte de men først spiste ej ei handflate follme klipt opp fleinsopp å drokke 1,5L heineken å spist 2 sanne 1mg xanora so etter en time ish injeserte ej dinna coctail mixen av en smell å trippa å var sjikkeli påtryne (aldri vore so påtryne å oppegåande at ej fekk me mej alt) i 6t48m før de roa sej ned men då hadde/he ej hvile puls på enten 120 å oppi180 men ej greide ikkje å telle pulsen min uansett ka å he en ny smell me samme coctail men usikker på mengde no å he venta no i 2t på å vurdere å ta dose nr2 men e litt usikker om de e trygt

mann/gutt |
21 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi anbefaler deg å ikke ta den andre dosen.

RUSinfo er dessverre ikke en akutt helsetjeneste, men ta kontakt med Giftinfo ved alvorlige bivirkninger eller ring 113 dersom det er fare for liv og helse.

Hvis du ønsker generell skadereduksjon for ulike stoffer, se brosjyren Bruk av rusmidler på ulike måter (konkrete råd fra side 25).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.