Sliter med bivirkninger

Hei. Jeg bruker Subtex 18 mg hver dag, samt beroligende, vival, Xanor og imovane. Dette er lovlig bruk og jeg er LAR pasient. Men jeg sliter med mange bivirkninger hver dag. Kvalme, svetting, svimmelhet, trøtthet, vondt i ledd. Jeg føler at livet bare svinner ut av meg. Jeg har sagt fra på LAR om bivirkningene, men de mener det ikke er relevant, og at få har det slik som meg. Jeg har søkt i felleskatalogen og her er disse bivirkningene nevnt som vanlige. Å få en hel dag hvor jeg er frisk hadde vært en drøm. Kan det være at jeg ikke tåler dette?

kvinne/jente |
35 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er leit å høre at du sliter med disse bivirkningene. Dessverre kan disse (og alle andre legemidler) gi bivirkninger, men om man får bivirkninger og eventuelt hvilke er individuelt. Hvor plagsomt bivirkningene er for deg, kontra nytten av medisinene, er det bare du som vet. Det har heller ingenting å si om det er mange eller få som har det slik som deg – du har det jo sånn uansett hvor mange andre som opplever det samme.

Vi som jobber i RUSinfo er ikke leger, men fortsetter du å plages like mye med dette synes vi du skal ta det opp med LAR på nytt. Du kan også ta kontakt med proLAR. De kan gi råd, veiledning og eventuelt hjelpe deg med å klage ved behov for det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen