Informasjon på engelsk?

Er lærer som vil at elevene finner god informasjon om narkotika på nett.
Pleier å vise de til din siden og ung.no
Problemet nå er at jeg har elever som er for dårlig på norsk og ønsker derfor at de kan finne informasjon på engelsk. Vet dere en side som kan gi den informasjonen eller fins deres side på engelsk`?

kvinne/jente |
50 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vår hjemmeside har ikke noe informasjon engelsk, men vi kan anbefale Drugsinfo.nl som er tospråklig (nederlandsk/engelsk) side. Forskningsinstituttet Trimbos er ansvarlig for siden, så all informasjon er kvalitetssikret. Se også sidene til NIDA (National Institute on Drug Abuse, USAs statlige institutt). Informasjonen her er også kvalitetssikret.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen