Benzo, weed og MDMA i blodprøve

Tenker på innleggelse pga psykiske problemer og vet de testa meg for narkotiske stoffer forrige gang. Bruker endel benzo og weed daglig. Kan slutte med det i forkant av innleggelsen, men lurer på hvor lenge de stoffene vil vises i blodet. Planlegger også å ta molly igjen før innleggelse. Vet ikke om de blir å teste meg flere ganger, for skulle gjerne røyka iblandt samtidig

kvinne/jente |
19 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Hvis du skal legge deg inn for psykiske problemer kan det hende at det er lurt å være ærlig om rusbruk i forkant, da vil det kanskje bli lettere å tilpasse behandlingen til din situasjon og du kan få mer ut av oppholdet.

Men det kan selvsagt være at du har gode grunner til ikke å opplyse om rusbruk, du er den nærmeste til å vurdere det!

Påvisningstider i blod er:

Benzodiazepiner – kommer an på type, vanligvis 1-2 døgn, diazepam 1-3 døgn.
Cannabis: Ca 12 timer, opptil et døgn ved store inntak
MDMA: Noen timer, under et døgn

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.