Tok Elvanse 250 mg, er det farlig?

Tok elevanse 250 mg jeg veier ca70kg er det farlig

mann/gutt |
17 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en akuttjeneste, og vi er heller ikke medisinsk helsepersonell. Det kan ta opptil flere dager å få svar. Ved behov for raske svar og/eller medisinsk vurdering, kontakt Giftinformasjonen 22 59 13 00.

250 mg Elvanse er betydelig mye mer enn anbefalt dose. Men, hvor farlig dette inntaket er, kommer i stor grad an på hvorvidt du er vant med å bruke Elvanse fra før av eller ikke. Dersom du har brukt dette regelmessig en periode, og opparbeidet deg en viss toleranse, er risikoen lavere enn om dette er et engangstilfelle. Dersom du ikke er vant med å bruke Elvanse, er det ganske sannsynlig at et såpass stort inntak medfører betydelige og merkbare bivirkninger. Dette har du kanskje opplevd allerede. Hvorvidt disse bivirkningene kan kalles alvorlige eller farlige, må vurderes klinisk av helsepersonell. Dersom du opplever symptomer som bekymrer deg, kontakt Giftinformasjonen. Eventuelt kan du også kontakte Legevakt 116 117.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.