Min samboer er avhengig av piller som hun får av lege

Min samboer er avhengig av piller som hun får av lege, ofte blir hun fri før hun skal ha ny og går konstant rundt og er stresset og bekymret rundt medisinene, hun hater at medisinene har slikt makt over henne og er selv veldig klar over situasjonen hun står i, men nå er det kommet frem å jeg har tatt henne i at hun stjeler mine medisiner. Hun vet selv hun har gjort noe galt, har veldig dårlig samvittighet osv, skjedd 2 ganger, hva kan jeg gjøre før å forhindre at hun har tilgang til mine ?

kvinne/jente |
29 år |
troms

  Rusinfo svarer:

For å svare på ditt konkrete spørsmål først (hva du kan gjøre før å forhindre at hun har tilgang til dine piller). Lås inn dine piller i et skap hun ikke har nøkkel til. En annen ting dere kan gjøre, er også å låse hennes piller inn i det samme skapet. Da kan du gi henne de rette dosene til rett tid. Spør henne om hun vil være med på en slik ordning.

Vi tenker også at dere kan be om en prat med hennes lege sammen. Be om råd og hjelp til en bedre disponering av medisinene hennes, eller be lege om hjelp til å finne en behandlingsform som passer henne. Det kan f.eks. være snakk om nedtrapping eller behandling i en eller annen form.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside!

 Velkommen til RUSinfo. Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!