Kan legen nekte meg Attentin som jeg har fått vedtak på?

Heisann dame på 29 år jeg har hatt tidligere rusproblemer men vært rusfri over 1 år og vært i ny utredning å jeg har ADHD å fått medisiner som virker mot dette, 60mg om dagen medikament (ATTENTIN) dette var hos psykriater på pykriatisk poliklinikk. nå har jeg Avsluttet behandling.de skal sende fastlegen reseptlisten osv. nå må Fastlegen min skrive ut mine medisiner fremover men han virker ikke positiv til å skrive disse ut til meg, kan han nekte meg mine medisiner? gått på ADHD medisiner siden 7års alderen å jeg har vært igjennom 4 utredninger igjennom livet mitt.jeg er helt avhengig å ha disse medisiner for å fungere i arbeidslivet og privatlivet. er det lov når jeg har fått vedtak på den dosen jeg går på.kan fastlegen nekte meg medisiner som jeg har gått fast på i 1,5 år?

kvinne/jente |
28 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner, samt dine rettigheter som pasient, faller dette dessverre litt utenfor vårt fagområde (rus og rusmiddelproblematikk). Sånn sett vil vi heller oppfordre deg til å kontakte Pasientombudet, som kan gi råd og veiledning om din sak, samt info om dine rettigheter. Eventuelt kan du også forhøre med Norsk Pasientforening.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.