Jeg lurer på om hva som skjer når jeg har tatt 15 Ibux og 6 Paracet

Hei! Jeg lurer på om hva som skjer når jeg har tatt 15 Ibux og 6 Paracet (5500mg) jeg tok det ca 12 timer siden (selvmordsforsøk) og trodde det skulle drepe mg hadde ikke mer hjemme og trodde det var nokk? Men nå 12 timer senere føler jeg meg helt normal som jeg gjor 12 timer før også? Er det bare bullshit at du kan dø av overdose av Paracet ellr??

kvinne/jente |
14 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke en akuttjeneste, og heller ikke helsepersonell. Hvis du mistenker at du har tatt for mye legemidler, kan du få hjelp av Giftinformasjonen døgnet rundt (telefon 22 59 13 00).

Paracet er giftig i store mengder. Hvor mye som skal til for å bli forgiftet er veldig individuelt. Det er heller ikke slik at man «sovner inn» av Paracet. Det er oftere slik at man får en alvorlig skade på lever og ev. andre organer. Dette er gjerne svært smertefullt, og kan inntreffe så lenge som et døgn eller to etter inntak.

Det virker som du er langt nede nå, at ting virker helt svart. Men vit at det finnes flere ulike steder å be om hjelp. Er det noen du har tillit til som du kan snakke med? Det kan være en venn, et familiemedlem, eller en lege eller livsynsveileder. Fortell noen du kjenner om tankene dine, så blir det lettere å føle at ting kan bli annerledes. Ikke vær redd for å bry andre med problemene dine. De fleste blir glade for å kunne hjelpe. Du kan også ringe Mental Helse på 116 123 (døgnåpent)kirkens SOS på 22 40 00 40 (døgnåpent), lege/legevakt eller psykolog.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.