Er det vanlig at en som ruser seg reagerer med kraftig sinne om en blir konfrontert?

Hei.
Er det vanlig at en som ruser seg reagerer med kraftig sinne og aggresjon om en blir konfrontert?

kvinne/jente |
49 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Ja, det er vanlig. Det er nok egentlig så vanlig at det kan være lurt å forberede seg på at det mest sannsynlig vil komme en kraftig reaksjon (i en eller annen variant). Det er likevel en del ting man selv kan gjøre som kan bidra til at samtalen blir litt greiere for alle parter. Det kan du lese mer om i artikkelen vår «Hvordan snakke med noen om deres rusbruk».

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen