Ble overgrepet for to uker siden og ønsker å anmelde det

Hei. Ble overgrepet for to uker siden og ønsker å andmelde dette til politiet. Men jeg våger ikke siden hasj var med inn i bildet… Det er snakk om en joint på deling med en annen. Kan jeg få straff dersom jeg går til politiet?

kvinne/jente |
19 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Hvis du har vært utsatt for overgrep, bør du anmelde det snarest. Her er informasjon om hvordan du går frem.

I prinsippet kan du få bot for bruk av cannabis, ja. Men dersom dette ikke blir et tema, trenger du ikke nevne det heller. Og hvis det blir et tema, er det best å være ærlig. Det kan godt hende politiet ikke gjør noe med at du hadde røyket cannabis, men det kan vi ikke garantere.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.