Sliter etter bruk av anabole steroider, har dere noen tips?

Hei.

Jeg har tatt 3 sprøyter med Anabole steroider for ca.1 år siden og lider av dette enda, jeg gikk ikke kuren ut siden jeg angret meg men nå er kroppen veldig slapp og jeg sliter veldig med kroppen, prøvd diverse lege middeler å besøkt fastlege uten hell. Nå lurer jeg på om jeg skal gå en hel kurs for å evt se om det løser det?

Har dere noen tips ? jeg sliter med mye magefett, aldri hatt før,slappt bryst ( nipplene er softe) har også dårlig stivelse i penis å får ofte kramper i underlivet av magen å legger… Dette hindrer meg stort i hverdagen. Takk for alt av tilbakemelding.

mann/gutt |
28 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om anabole steroider, og helseplager omkring bruk av dette, er dessverre utenfor vårt fagområde. Men, vi vil anbefale at du kontakter Steroideprosjektet og ber om råd. I sin beskrivelse av seg selv sier de bl.a. dette: Vi bistår veiledende til helsepersonell, brukere, pårørende og andre som ønsker mer informasjon om anabole steroider og behandling. Vi håper at du får svarene du leter etter der.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.