Jeg er onkel til en gutt som ble observert sløvete

Hei. Jeg er onkel til en gutt som ble observert sløvete, og med små pupiller i kveld. Moren hans bagateliserer det hele. Men har sagt han skal ta blodprøver på mandag. I dag er det torsdag Er det verd noe? Eller burde prøvene vært tatt med en gang?

mann/gutt |
43 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

 

Vi kjenner ikke bakgrunn og omstendigheter, så ta gjerne kontakt om du har lyst å diskutere det mer inngående. Det samme gjelder din nevø og hans mor. Dere er velkomne til en uforpliktende anonym prat.

Svar på dine spørsmål:

Blant rusmidler/legemidler er det egentlig bare opioider som gir utpreget små pupiller og er sløvende (dempende). Her er mer informasjon.

Hva gjelder testing, så har blodprøver vanligvis kortere påvisningstid enn urinprøver. Blodprøver brukes ofte for å se om en person er påvirket (her og nå), mens urinprøver oftest brukes for å avdekke bruk bakover i tid. Opioder og påvisningstider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.