Hvor lenge kan virkningene sitte igjen etter man har spist hasj-cookies?

Hvor lenge kan virkningene sitte igjen etter man har spist hasj cookies og røyker hasj joint, hjertet gikk fort dagen jeg røykte, har roet seg litt nå men kjenner fortsatt litt trykk på hjertet dagen etterpå er det normalt. Vist ikke bør jeg gjøre noe med det?

mann/gutt |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Virkningen av hasjkaker kan sitte lengre enn ved røyking, ja. Når du spiser hasjkaker, tar det lengre tid før virkestoffene tas opp i kroppen, fordi opptaket skjer nede i tarmen og det tar tid før kaken havner der nede. I tillegg er det vanskeligere å styre mengden, og kanskje få i deg mer virkestoff enn du tåler (særlig hvis kakene er bakt med mye hasj). Det er derfor ikke veldig merkelig om du kjenner noe dagen etter.

Det at hjertet slår raskere, er en fysiologisk reaksjon under selve rusen. Det er normalt, og jo mer du har fått i deg, jo mer banker det. Uerfarne brukere merker dette veldig godt. I de aller fleste tilfeller går dette over av seg selv innen en dag eller to. Dersom du fortsatt er bekymret for smerter eller trykk i brystet, kan det være lurt å ta en sjekk av dette hos legen din. Eller ta kontakt med Helsestasjon for ungdom der du bor.

Du finner mer informasjon om cannabis på våre sider.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.