Føler meg rar etter å ha røyket weed

Hei,

Jeg har røyket litt weed i sommer. Noen ganger så har jeg følt meg litt bak skækk og rar i hodet i noen dager etter. Jeg røyker sist for noen dager siden, og etter det så har jeg hatt veldig angst, redd og rar i hodet. Hva er det og hvor lenge kommer det til å vare? Er veldig nervøs for skolen starter nå og jeg må jobbe mye, men klarer ikke det sånn her. Finnes det noe behandling for dette?

mann/gutt |
20 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

De symptomene du nevner er kjente bivirkninger av cannabis. For de aller fleste går dette over av seg selv ila. relativt kort tid. Mest sannsynlig trenger du altså ikke å gjøre noen ting, bortsett fra å la være å ruse deg i denne perioden.

For noen få kan cannabis trigge angst, eller andre psykiske plager. Skulle dette bli et vedvarende problem for deg kan du få hjelp med dette. Det kan du få ved å snakke med legen din og få en henvisning til psykolog.

Du kan lese mer om virkninger og bivirkninger av cannabis i brosjyren vår. God bedring!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.