Pustestans av inntak av Oxycontin og Tramadol

Hei! Jeg bare lurte på en ting.. Kan man få pustestans ved inntak av en overdose av oxycontin og tramadol? Hvor mye skal isåfall til? En annent ting jeg lurer på er dersom man inntar en del av dette så kan man slite med å urinere har jeg hørt.. Hvor lenge varer dette og er d farlig?.

Kvinne, 22 år fra Vestfold

 

  Rusinfo svarer:

Ja du kan få pustestans av inntak av Oxycontin og Tramadol. Hvor mye som skal til, kommer veldig an på om du er tilvent eller ikke, samt andre faktorer som vekt, alder og om du har tatt andre legemidler/rusmidler i tillegg. Den beste informasjonen om dette finner du på helsebiblioteket.no/forgiftninger eller ved å spørre Giftinformasjonen.

Når det gjelder problemer med urinering, er det ikke en uvanlig bivirkning, gjerne i forbindelse med oppstart av medisinering. Hvor lenge det kan vare og hvor farlig det er, må du spørre foreskrivende lege om.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.