Overdoser

Hei!
Har vært over 12mnd(staks 13mnd)
I 10-15år har jeg kjempet med over 30 leger om at jeg vil bli rusfri, dette er 3.gang jeg er innenfor spesialisthelsetjenesten, første gang på suboxzone og hadde kunn et inntak av rusmidler de 12mnd jeg var i systemet,måtte slytta pga oppstart på Menn i Helse Trondheim august 2013, da hadde æ gitt opp og bodde øå Frelsesarmeen dr de tyngste og oppgidde blir plassert av kommunen..juni&juli mnd hadde tanken om å kjøpe inn nokk 2mg Rivotril glass med 100.tbl i og av de 4 glassene beholdt jeg et selv og resten for å finansiere innkjlp av 200mg Dolcontin, 600kr pr stk og så hvordan jeg skulle klare å ordne pemger siden 300 2mg Rivotril er billig å kjøpe på gata, mellom 20-30kr,så solgt æ rubbel og bit for 25kr=2500,- pr glass m/100 tbl..så ga d mæ ca 6500,- for man må ha mat og drikke elrs graver man som egen gravplass,og kan banne på at Ingen hadde komme for å ta farvell når man ikke får noe tilbake for d. ..min gode venn som også bodde dr jeg bodde prøvde å ta vare og passe på meg,men d han ikke viste var at da juni .mnd 2013 kom SÅ stakk jeg av hos et vennepar,var så ødelagt å leiså dem ville at æ skulle være hos de en periode,de så tengnene ..da vi 3 samlet oss på kjøkkenet så viste jeg min takknemlighet med å gi dem 1x200mg Dolcontin og 20x 2mg Rivotril,og baktanken med dette bar for å vise at æ e en venn mwn samtidig så håpet om qt dem etter hvert sovnet..plana va klar, hadde koket opp 600mg Dolcontin og ca 20 Rivotril tabbisa (20×2mg=40mg Rivotril..så blandet jeg combosmellen i en liten suppeause,og til sammen vart t ca 10-15ml med 2 stoffer som går på puste reseptorene..æ ba de ordne til meg først forsi abstinenser hadde begynt å rive å slite i kroppen ..fikk da min pumpe med combosmell som kompisen hade ordbet. Men d han ikke viste var at jeg hadede 3 pumper med ca 40mg rivo og 1000mg(200mgx5stk) fordelt på 3 x 5ml pumper..så mens de fikset til seg selv kjøre jeg inn den ene 5ml pumpen..og rwgnet med at overdose teamet,politiet og ambulanse ville komme..så la de 2 resrerende pumpene under den store potteplantene om mixen ikke skulle få den virkningen jeg ville oppnå, å gi seg selv en overdose er fullstendig smertefritt..m3n like etter heg hadde injisert min mix, så kom dama på stua..og dem reagerte kjapt med p rive av meg køær å legge meg i badekartet med iskladt vann, overdose teamet og ambulansen vat rask tilstede, fikk 3 Nalokson injeksjoner iten respons, så akkurqt da de kjøpte med inn i ambulansen,så ble d hjertestans og ingen reaksjon,så de bealutter adrenalin injeksjon rett i hjertet ..hadde en resepsjon på 17sek i minuttet,3,5 korte innpust så var sjansen for å overleve liten, ble flere organsvikt den lille turen fra Lerkendal stadion og til St.Olav kort..så hadde ikke overlevd om avstanden hadde vært lengre.1 uke + 3 dager sendere så blé d ny overdose…totalt 8 harde overdoser fra juni og til midten av junli
så var d ikke selve overdosene som var min ifaeå,hsdde nlitt innskrevet på lade for avrusning og oppstart av suboxzone,ble henvist til rommet mitt pga veldig høy ruspåvirket tilstand, hadde tilsyn hvet 15min, men ei venninne vat også på samme acdeling og ville hilse på selv om å være på qndres rom er strengt forbudt..men straks hun så ansiktet mitt da æ ikke reagert når hun ropa navnet mitt…så var ansiktet blå og imgen pula var å finne. Så da ble æ sendt til st.olav og takket være hun venninna som ikke brydde seg om reglene så hsdde æ ikke levd idag.. ansatte På avdelingen fikk permisjon,de var mere opptatt av å sladre of dele siste nytt en å pleies pasiemter

mann/gutt |
36 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi klarer ikke å se hva du lurer på, om det er noe vi kan hjelpe med anbefaler vi deg å ta kontakt på nytt med et klarere formulert spørsmål. Du er også velkommen til å ta kontakt på telefon eller chat.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.