Hater å svelge piller, så lurer på om det er samme effekt hvis jeg knuser det å blander i vann?

Hei, jeg har fått ganske kraftige piller for å hjelpe med å sove. Hater å svelge piller, så lurer på om det er samme effekt hvis jeg knuser det å blander i vann? Endres det hvis jeg blander i noe med fyldig, som yoghurt?

mann/gutt |
23 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og gir heller ikke veiledning knyttet til bruk av medikamenter. Dette er en prat du bør ta med legen din. Alternativt kan du dra til et Apotek, for å be om råd/veiledning der.

For øvrig skal medikamenter inntas slik det er forskrevet og/eller som det står på pakken. Enkelte medikamenter skal man ikke knuse/løse opp, ettersom legemiddelet da kan miste sine egenskaper. Du kan lese mer om dette på helsenorge sine nettsider her. 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.