Når blir pupillene normale etter bruk av kokain?

Hei. Natt til søndag 15. tok jeg litt kokain sammen med typen min. Jeg vet ikke hvor mye, men det var 3 småe striper. Dette er ikke noe jeg gjør til vanlig, men ville bare ha det litt morro i helgen (dette er noe jeg aldri skal gjøre mer). Og midt oppi det, glemte jeg at jeg skulle jobbe mandag (fri 17.) og resten av uken. Jeg er veldig bekymret, fordi pupillene er småe. Er livredd det skal bli oppdaget. Har lest litt om hvor lenge det blir i urinen og blodet. Det som bekymrer meg mest er pupillene. Går og sjekker hver time, for er redd folk skal se at de er småe. Jeg drikker vann hele tiden for å prøve å skille stoffet ut av kroppen via urin fort, men vet ikke hvor fort det kan gå? Har dere litt peiling?

kvinne/jente |
30 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Når du bruker sentralstimulerende stoffer, som for eksempel kokain eller amfetamin, utvider pupillene seg og blir store. Ved bruk av dempende stoffer, som for eksempel morfin og heroin, trekker de seg sammen og blir små.

Etter bruk av kokain vil de bli normale igjen etter noen få timer. Så hvis du har mindre pupiller nå enn det du vanligvis har, skyldes det nok ikke bruk av kokain. Etter 2-4 dager vil vanligvis ikke kokain kunne påvises i blod eller urin.

Du kan lese mer om kokain og andre rusmidler på lenken til vår hjemmeside.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.