Jeg blir plaget av en tung, kvalm søtlig lukt fra naboen

Jeg bor i naboleilighet med så godt som ingen ventilasjon og med lettvegger mellom leilighetene. Jeg bli plaget av en tung, kvalm søtlig lukt som gjør meg dårlig og er mye plaget av naboen. Våkner natt med kvelningsfornemmelser, sterk lukt, kvalme og lett svinete. Kan det være lystgass. Vet det er å få kjøpt på Clas olson der nabo jobber

75 år |

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Konkret hva det er som lukter fra naboleiligheten, kan vi egentlig bare gjette på. Det er i prinsippet ikke umulig at det kan være lystgass – men det er også en hel del andre mulige svar på hva lukten kan være, om det så er snakk om rusmidler eller andre ting. Lystgass lukter riktignok litt søtlig, men ikke veldig sterkt – sånn sett er kanskje hasjrøyk en mer sannsynlig teori. Men det er altså bare en gjetning.

Uansett hva lukten er, så er det uansett ikke greit at du utsettes for dette slik du gjør. Om det ikke hjelper å snakke med naboen direkte, finnes det kanskje en styreleder du kan snakke med? Alternativt kan du vurdere om du vil kontakte politiet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.