Hvor kan jeg få tatt en hårprøve for å avdekke kokainmisbruk?

Hei
Hvor kan jeg få tatt en hårprøve for å avdekke kokainmissbruk

mann/gutt |
62 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Tipser om Oslo Universitetssykehus’ artikkel om håranalyser. Der vil du bl.a. kunne lese om hvordan slike prøver fungerer, samt bakgrunnen for å kunne gjennomføre dem. Når det skrives at «Kunder bestiller selv prøvetakingsutstyr per mail […]», er det uklart for oss om dette gjelder privatpersoner generelt, eller om dette må gjøres via lege. I artikkelen finner du kontaktinformasjon til vakthavende lege, som forhåpentligvis kan avklare dette.

Merk at dersom du tenker å utføre denne prøven på noen andre enn deg selv, er det en forutsetning at vedkommende samtykker til dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen