Hvis man tar 6,4 g Ibux og 2,5-3 g Paracet, hva kan skje da?

Hvis man tar 6,4 g Ibux og 2,5-3 g Paracet, hva kan skje da? Er det farlig, og kan man ende opp på sykehuset?

kvinne/jente |
15 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi på RUSinfo er ikke helsepersonell og vi kan derfor ikke gi råd om medisiner.

Det er likevel viktig å si at medisiner bør tas slik det er beskrevet i pakningsvedlegget, som også kan leses på felleskatalogen sine sider om Ibux og Paracet.

Vi vil også påpeke at det er en stor mengde Ibux og Paracet du snakker om. Hvis det er du selv som ønsker å ta all denne medisinen, vil vi anbefale deg å snakke med noen du stoler på om grunnen(e) til dette. Du kan også snakke med legen din, helsesykepleier på skolen eller en helsestasjon for ungdom.

Det kan også være fint for deg å snakke anonymt med noen hos Kors på halsen

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen