Hva skjer hvis man tar Sobril og Paracet sammen?

Hva skjer hvis man tar sobril og paracett sammen? Og kan det være dødelig elr farlig?

velg fylke

  Rusinfo svarer:

På generelt grunnlag, kan vi si at det ikke er noen kjente interaksjoner mellom Paracet og Sobril. Dette ifølge interaksjonsanalyse på Felleskatalogen.

Imidlertid vil vi bemerke at vi på RUSinfo ikke er helsepersonell og derfor kan vi ikke gi veiledning om vanlig medisinbruk. Dersom du tar denne kombinasjonen i blant, kan det uansett være greit å konsultere med en lege.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen