Kan lystgass føre til angst og sosialangst?

Kan lystgass føre til angst og sosialangst?

mann/gutt |
19 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Bruk av lystgass over tid kan gi hjerne- og nerveskader. Om og hvordan det oppstår, kan variere fra individ til individ. Hvis du har fått angst/sosialangst, kan det ikke utelukkes at lystgass har bidratt til det. Bruk av rusmidler kan utløse ulike fysiske og psykiske sykdomstilstander, og spesielt hvis man er sårbar for det.
Vi anbefaler deg derfor å slutte med lystgass og se om det hjelper. Hvis du synes det er vanskelig å slutte på egen hånd, kan du ta kontakt med Helsestasjon for ungdom eller fastlegen din. Det samme gjelder også hvis problemet med angst vedvarer. Det finnes i dag god behandling for angst, så ta kontakt med ovennevnte for informasjon og hjelp.

Du kan lese mer om lystgass på vår nettside om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen