Hva er sjansen for og bli tatt?

Hva er kjangsen for og bli tatt

kvinne/jente |
40 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi er usikker på hva du egentlig spør om her, men om du lurer på straff i forbindelse med rusbruk, gir vi deg her noen generelle svar.

Det er veldig vanskelig å beregne sjansen for å bli tatt av politi hvis man bruker ulovlige rusmidler. Men generelt kan det være sånn at jo mer omfattende og risikofylt rusbruken er, desto høyere sjanse er det for å bli tatt. Det skjer gjerne fordi at når man lever et liv med rus, har man større sjanse for å bli involvert i annen type kriminalitet, som også øker sjansen for å treffe politiet.

I tillegg øker sjansen ved risikofylt bruk av rusmidler. Det er for eksempel:

  • langvarig, regelmessig og/eller intens bruk
  • blandingsbruk
  • bruk mens bilkjøring
  • bruk mens på jobb
  • involvering i farlig og kriminell atferd da man er rusa
  • involvering i ulovlig salget av rusmidler

Som sagt er det vanskelig å kartlegge alle risikofaktorer for å bli tatt. Imidlertid er det faktisk noe å vurdere hvis man bruker rus.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen