Hva er den enkleste måten å fjerne hasjlukt på?

Hva er den enkleste måten å fjerne hasjlukt på?

kvinne/jente |
19 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det kommer an på hvor du vil fjerne lukten fra.

  • Hvis det er fra klær anbefales grundig vask og lufting, eventuelt andre luktfjernende rensemidler.
  • Hvis det er fra luft i rom kan lufting og luftrenser være til hjelp.
  • Hvis det er fra selve cannabisen i lomme/veske kan det mulig det hjelper med lufttett embalasje og eventuelt luktabsorberende produkter.
  • Hvis det er fra deg selv kommer du langt ved å sørge for god personlig hygiene og sterkt munnskyllevann.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen