Bruk av Sobril

Jeg tok 10 mg Sobril kl. 10. Når kan jeg ta en til?

74 år |
Trøndelag

  Rusinfo svarer:

Sobril er et reseptbelagt legemiddel som bør brukes i samråd med lege. Hvor mye og hvor ofte du burde ta Sobril, avhenger av din kliniske tilstand. Når leger skriver ut legemidler på resept er de også pliktig til å beskrive hvordan legemiddelet skal brukes. Se etiketten til medikamentet for detaljert informasjon om dette.

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell og kan ikke komme med anbefalinger som gjelder inntak, doseringer, eller lignende. Når det er sagt så er normaldosering for eldre pasienter 10 mg 2-3 ganger daglig.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen