Bruk av Sobril

Jeg tok 10 mg Sobril kl. 10. Når kan jeg ta en til?

74 år |
Trøndelag

  Rusinfo svarer:

Sobril er et reseptbelagt legemiddel som bør brukes i samråd med lege. Hvor mye og hvor ofte du burde ta Sobril, avhenger av din kliniske tilstand. Når leger skriver ut legemidler på resept er de også pliktig til å beskrive hvordan legemiddelet skal brukes. Se etiketten til medikamentet for detaljert informasjon om dette.

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell og kan ikke komme med anbefalinger som gjelder inntak, doseringer, eller lignende. Når det er sagt så er normaldosering for eldre pasienter 10 mg 2-3 ganger daglig.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.