Besvimte etter å ha tatt amfetamin

Halla, er en gutt som liker å sniffe speed i ny å ned. Har alltid hatt gode opplevelser uten om for ett par dager siden. Var ferdig med rusen og hadde begynt på nedturen min. Skulle bare gå opp å ta meg en dusj, men rakk akkurat ikke komme meg opp trappen før jeg besvimte å rulla ned hele driten. Dette med å besvime etter å ha brukt speed har jeg aldri vært innenfor, og opplevde dette som veldig ubehagelig, og lurer på om dere har noen svar på hva som kan ha skjedd her? Tok ikke veldig mye speed, sniffa vell kanskje 0,7-0,8 g løpet av 7-8 timer.

mann/gutt |
19 år |
Vestfold og Telemark

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og kan heller ikke si noe konkret om din klinisk tilstand. Det kan være flere årsaker til at du besvimte, og det kan være lurt å kontakte en lege for å undersøke dette nærmere.

Det er ikke vanlig å besvime ved bruk av amfetamin, men tap av bevissthet kan oppstå i forbindelse med kraftige overdoser. Her er det allikevel individuelle forskjeller, og enkelte personer kan være mer sårbare for komplikasjoner enn andre. Blodtrykksfall er ofte en av årsakene til at man besvimer, ettersom hjertet ikke klarer å pumpe nok blod til hjernen. Bevisstløshet er i seg selv ikke en farlig tilstand, men dersom dette gjentar seg kan det være tegn på en mer alvorlig underliggende problematikk. Det bør i så fall tas på alvor.

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.