Kan en lege skrive ut ubegrensede mengder B-praparater?

Hei. Er det ubegrensett hvor mye B-preparater en lege kan skrive ut? Er det en grense liksom?

mann/gutt |
46 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Så vidt vi vet er det opp til hver enkelt lege å vurdere behov for B-preparater hos sine pasienter. Men alle leger risikerer å måtte redegjøre for sine vurderinger dersom de får ettersyn/tilsyn pga mange utskrevne resepter. Det har skjedd at leger har fått inndratt sin myndighet til å skrive resepter etter slike tilsynssaker.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen