Drakk en øl og glemte at jeg skal ta en Sobril noen timer senere

Drakk en øl, og glemte jeg skal ta en sobril noen timer senere siden jeg skal fly og kan få angst av å fly.
Er det farlig burde jeg droppe å ta solbrilen? Drakk en 0,33 carlsberg og skal ta sobrilen 3 timer senere

mann/gutt |
20 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Alkohol setter i gang med å forbrennes så snart den første alkoholen er blitt absorbert og passerer leveren. I gjennomsnitt synker alkoholpromillen med 0,15 per time. I følge Vinmonopolet sine hjemmesider vil en person på 70 kg ha forbrent 0,33 liter pils etter omtrent 2 timer.

I all hovedsak vil vi tro at alkoholen er nedbrutt innen du skal ta Sobril 3 timer senere. Vi anbefaler imidlertid å la være å innta alkohol i timene som følger etter du har tatt Sobril.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen.