Hvor mye får man for oxycontin på gata?

Hvor mye får man for oxycontin på gata?

mann/gutt |
46 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi kan ikke gi deg noe godt svar på dette annet enn at det er med rusmidler som med andre varer, pris kommer an på etterspørsel. Med andre ord vil priser kunne variere fra tidspunkt til tidspunkt, samt hvor i landet du befinner deg. Utover dette kan du kanskje ta utgangspunkt i hva OxyContin koster over disk, noe som er beskrevet i bunnen av Felleskatalogens omtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen