Hvor lang tid tar det før PEth er nede i null?

Mann 72 år.
Har hatt et relativt stort forbruk av alkohol over lang tid.
Legen har målt PEth til 0,52
Har vært uten alkohol i 10 dager.
Målsettingen er å avholde meg fra alkohol i lang, lang tid.
Ønsker dog å kunne nyte et glass vin til.maten i ny og ne
Hvor lang tid tar det før PEth er nede i null?

mann/gutt |
72 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

PEth-blodprøve påviser vanligvis alkoholbruk ca. 2-3 uker etter avsluttet bruk, men det avhenger også av hvor høyt alkoholforbruket var før du sluttet. I noen tilfeller kan denne perioden være selv 5-6 uker, kanskje også mer. Du kan lese detaljert informasjon om denne prøven på RUSinfo nettside.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen